четвер, 21 лютого 2019 11:14

Чому "Динамо" розтрощило "Ювентус" в юнацькій Лізі чемпіонів.

Чому "Динамо" розтрощило "Ювентус" в юнацькій Лізі чемпіонів.
Ігор Костюк, у центрі, добре налаштував підопічних. Фото: ФК "Динамо"

В матчі 1/16 Юнацької Ліги чемпіонів "Динамо" розгромило "Ювентус" - 3:0. Протистояння складалося з одної гри. Таким чином, юні динамівці вийшли до 1/8 турніру.

Рахунок 3-0 на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського повістю не відображав переваги юнацької команди "Динамо" над своїм суперником. Кияни могли завершувати гру із набагато більшим рахунком. На заваді стала реалізація моментів та сильна гра капітана гостей 19-річного голкіпера Лоренцо Лорія.

Тренер "Динамо" Ігор Костюк повністю переграв свого візаві Франческо Бальдіні. Динамівці завдяки високому пресингу суперника раз за разом змушували помилятися однолітків з Італії.

Несподіванкою став вихід у середині поля 18 річного Артура Ващишина замість одного із головних талантів 17-річного Вікентія Волошина. Річ у тім, що він більше орієнтований на атаку, не такий сильний у фізичних єдиноборствах та грі на оборону. Ващишин завдяки своїй працездатності допоміг "Динамо" виграти середину поля. Саме Артур положив початок розгрому "Ювентуса", забивши перший гол на старті гри.

Сильну гру повів опорний півзахисник "Динамо" 19 річний Богдан Білошевський. Імениті гості лічені рази доходили до воріт 17-річного Нещерета. Фактично за всю гру на створивши нічого біля динамівських воріт. Більшість атак "Ювентуса" завершувалися в середині поля та і не наблизившись до воріт суперника. Окрім небезпечно штрафного на при кінці першого тайму – більше нічого небезпечного не можна пригадати у виконанні гостей.

Дуже активні були фланги. 17-річний Шулянський та 18-річний Цитаїшвілі раз за разом залишали своїх опікунів за спиною. Цітаїшвілі в першому таймі стримати взагалі було неможливо.

Великою проблемою для Ігоря Костюка залишається позиція форварда.

Євген Ісаєнко поки має поки має не кращі кондиції, бо пропустив частину осінніх матчів та не проходив повноцінну підготовку із командою до другої частини сезону. Владиславу Ванату тільки нещодавно виповнилося 17. Він ще не готовий до матчів такого рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість квитків на матч "Динамо" - "Олімпіакос" вже продані

Спостерігали за матчем понад 11 тисяч глядачів. Це дуже велика цифра, як для гри такого рівня, початку матчу о 14 годині в будні день. Підтримка трибун допомогла динамівцям показати свою кращу гру.

Жеребкування наступного раунду відбудеться 22 лютого. Переможець пари теж буде визначений з одного матчу. На цій стадії рівень суперників вже буде вищий. До турніру долучаються переможці груп та кращі команди, які змогли пройти плей-оф. Серед можливих суперників "Динамо": однолітки із "Барселони", "МЮ", "Атлетіко", " Челсі", "Аякса", "Ліверпуля", "Ліона" та інших кращих молодіжних шкіл Європи. Серед найбільше приємлемих варіантів –"Мідтьюлланн", "Герта", "Монпельє", "Динамо" Загреб.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Динамо" розтрощило "Ювентус" в юнацькій Лізі чемпіонів.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути