понеділок, 01 листопада 2021 21:00

Чому "Динамо" переможе "Барселону

Чому "Динамо" переможе "Барселону
Мірча Луческу очолює "Динамо" із 2020 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

У матчі четвертого туру Ліги чемпіонів "Динамо" буде приймати "Барселону". Команда Мірчі Луческу має шанс перемогти іспанського гранда. Каталонці зараз переживають не найкращі часи.

Залишилися без тренера. Рональд Куман був відправлений у відставку, а Хаві ще не призначили. Виконувачем обов'язків наставника став Серхіо Бархуан, із молодіжної команди. Йому відверто бракує досвіду роботи на такому рівні.

Криза. "Барселона" вже не може виграти у трьох матчах поспіль. Команда у цих матчах могла забити тільки два голи. У футболістів відверто нічого не виходить на полі та вони втратили віру в свої сили.

Втрата лідерів. Жерар Піке. Кун Агуеро, Серіхо Роберто, Педрі та автор дубля у минулорічному матчі Брайтвейт навіть не прилетіли до Києва. "Новий Мессі" Фаті тільки повернувся після травми. Усмана Демблеа тільки повернувся після довготривалого простою.

"Динамо" без травм. Луческу не може розраховувати тільки на Миколенка, якого здатен замінити Караваєв. Попов та Бесєдін не грають вже давно.

Луческу не може розраховувати тільки на Миколенка із провдіних гравців команди

Луческу знайшов форварда. Для "Динамо" важливо мати швидкісного нападника для успішної гри другим номером. Для такого не підходять силові Рамірес чи Шкурін. Гармаш теж гравець іншого формату. У "Барселоні" провалися Супряга. Луческу повернув на позицію нападника Вербича у матчі проти "Маріуполя". Словенець має додати потрібну швидкість та шукати простір в лінії атаки.

План Луческу має спалювати. Наставник "Динамо" нічого не вигадував у всіх трьох матчах ЛЧ. Команда дуже обережно проводить весь матч, а у кінці гри збільшує оберти та намагається досягти потрібно результату. У матчі проти "Бенфіки" були максимально близькі до перемоги. На "Ноу Камп" намагалися вирвати нічию. У Києві "Динамо" буде діяти дуже обережно, а вже у другому таймі другої половини гри спробують досягти потрібний результат. Головне - не пропустити прешими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжній капітан - Сидорчук приніс "Динамо" складні три очки у Маріуполі

Матч "Динамо" - "Барселона" відбудеться 2 листопада. Початок матчу о 22:00. Звіт про гру та онлайн-трансляцію читайте на нашому сайті.

У турнірній таблиці лідирує "Баварія" із трьома перемогами. У "Бенфіки" чотири очки. На один пункт менше у "Барселони". "Динамо" з однією нічиєю замикає турнірну таблицю.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Динамо" переможе "Барселону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути