Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2009 08:47

ЧС з хокею. Збірна США програла швецьким хокеїстам

ЧС з хокею. Збірна США програла швецьким хокеїстам

Збірна США зазнала першої поразки на чемпіонаті світу з хокею, поступившись збірній Швеції з рахунком 5:6. У ході матчу шведи, поступаючись 2:5 за 12 хвилин до кінця зустрічі, змогли відігратися і забили переможний гол в овертаймі.

Канадці виграли всі три зустрічі в групі A

Не дивлячись на поразку США зберегли за собою перше місце в групі C, набравши 7 очок. Шведи з 6 очками зайняли друге місце, випередивши збірну Латвії, яка має 5 очок. Таким чином, перший матч другого групового турніру 30 квітня збірна Росія проведе проти Швеції; 2 травня відбудеться гра Росія - США.

В іншому матчі, що відбувся 29 квітня в групі D, Фінляндія обіграла Чехію з рахунком 4:3 і зберегла за собою перше місце в групі, набравши 9 очок. Переможну шайбу за рахунку 3:3 в середині третього періоду закинув Ніклас Хагман.

У першому матчі другого групового турніру збірна Чехії зіграє з канадцями, які виграли всі три зустрічі в групі A. Збірна Фінляндії почне черговий кваліфікаційний раунд з матчу проти збірної Словаччини.

За матеріалами lenta.ru, iihf.com

Зараз ви читаєте новину «ЧС з хокею. Збірна США програла швецьким хокеїстам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути