неділя, 19 лютого 2012 11:56

Чісора побився з Хеєм на прес-конференції

Британський боксер Дерек Чісора, який зазнав поразки в титульному бою від українця Віталія Кличка, влаштував бійку на прес-конференції зі своїм співвітчизником Девідом Хеєм.

У суботньому поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBC Віталій Кличко в 12-раундовому бою в Мюнхені здобув перемогу над Чісорою одностайним рішенням суддів - 119-111, 118-110, 118-110.

За інформацією Daily Mail, Чісора знущався над Хеєм через погано проведений минулого року титульний бій проти Володимира Кличка, а також погрожував викликати Хея на поєдинок. "Девід, ти і я можемо провести бій в Лондоні. Якщо ти справжній боксер, то вийдеш на ринг проти мене. Давай, тільки ти і я. Як твій палець, до речі?" - запитав Чісора, нагадавши про бій річної давнини.

Бійка, що сталася, тривала не менше п'яти хвилин, крім самих спортсменів в ній брали участь люди з їхнього оточення. В результаті інциденту серйозну травму обличчя отримав менеджер Хея - Адам Бут. За словами Бута, його вдарили скляною пляшкою.

"Я дуже засмучений, все зайшло надто далеко. Бокс не повинен бути таким. Криваві обличчя на прес-конференції - це занадто. Битися треба на рингу, а не за його межами", - сказав Володимир Кличко, який спостерігав за бійкою з боку.

Представники правопорядку утримуються від коментарів з приводу того, чи буде проведено розслідування інциденту.

Зараз ви читаєте новину «Чісора побився з Хеєм на прес-конференції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути