четвер, 28 вересня 2006 13:22

Чилійські футболісти побили керівників команди

Збори чилійського футбольного клубу "Сантьяго Вандерерс" закінчилося бійкою. В результаті один з членів керівництва клубу опинився у лікарні з вибитим зубом й іншими травмами, повідомляє vz.ru.

У середу на зібранні клуба спортсмени обговорювали з керівництвом адміністративну структуру клубу. На початку листопада у Чилі вступає в силу новий закон про спорт, за яким це питання повинні вирішити всі професійні об"єднання країни.

Противники думки керівників "Сантьяго Вандерерс" звинуватили їх у нечесному голосуванні щодо адміністративної реформи.

Але скандал набрав обертів, коли члени правління відмовилися визнати статус партнерів команди "Пансерс", які також входять до "Сантьяго Вандерерс". Спортсмени цієї команди досить рішуче відреагували на таке зневажливе ставлення і перетворили збори на поле бою. Найбільше постраждав відповідальний за комісію по футболу Рональд Парада. Його забрали у лікарню з чисельними тілесними пошкодженнями і вибитим зубом. Бійка закінчилася лише після втручання поліції. Постраждалі вирішили подати на агресорів до суду.

Зараз ви читаєте новину «Чилійські футболісти побили керівників команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути