понеділок, 31 серпня 2009 15:55

Чигринський офіційно став гравцем "Барселони"

Чигринський офіційно став гравцем "Барселони"

Захисник донецького "Шахтаря" і збірної України з футболу Дмитро Чигринський підписав контракт з іспанською "Барселоною". Про це повідомляє офіційний сайт каталонського клубу. 22-річний Чигринський став першим українським футболістом в історії "Барселони".

31 серпня Чигринський пройшов в "Барселоні" медогляд. Захисник підписав з новим клубом контракт на п"ять років. Деталі угоди не повідомляються, проте вказано, що сума відступних, вказана в контракті Чигринського, складе 100 мільйонів євро. Якщо який-небудь клуб погодиться заплатити цю суму, "Барселона" не зможе перешкоджати трансферу футболіста.

За даними ЗМІ, захисник "Шахтаря" обійшовся переможцям Ліги чемпіонів сезону-2008/09 в 25 мільйонів євро. Чигринський став третім придбанням "Барселони" за літо 2009 року. Раніше каталонський клуб купив у міланського "Інтера" захисника Максвела і форварда Златана Ібрагімовича.

Перший матч в чемпіонаті Іспанії сезону-2009/10 "Барселона" проведе ввечері 31 серпня з хіхонським "Спортінгом". Чи буде Чигринський брати участь в цій зустрічі, не повідомляється.

Додамо, що Чигринський гратиме в "Барселоні" під номером "21". Раніше цей номер належав білорусові Олександру Глєбу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Чигринський офіційно став гравцем "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути