неділя, 30 травня 2021 14:25

Ці руки багато крали – президент футбольного клубу зробив несподіване зізнання

Ці руки багато крали – президент футбольного клубу зробив несподіване зізнання
Поворознюк ледь не загинув цієї весни. Фото: канал "Футбол"

Президент "Інгульця" з селища Петрове Олександр Поворознюк розповів про своє минуле. Він зізнався, що не всі гроші заробив чесно.

"Я зроблю все для того, щоб навчити своїх дітей заробляти гроші руками і мізками. Свій капітал я сколотив сам, сам заробив ці гроші. Я їх не вкрав, а просто заробляв. Хоча, я вам скажу чесно, ці руки (показує на свої – прим.) дуже багато крали. Я кажу відверто. Але я ніколи не крав у людей, я крав у держави.

Проносило, проходило, але я за це і судимість заробив. Колись і авторитет на цьому втратив, бо був судимий. В армії теж був судимий: в бушлаті було холодно - я дублянок накрав. Ще й додому надіслав.

Я вважаю, що я навчу своїх дітей заробляти гроші своїми мізками. Їм не буде соромно. Навіть якщо мене не буде, вони продовжать всі мої ідеї і плани. "Інгулець" вічно буде грати в футбол, я все зробив для цього", - сказав Поворознюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кімнаті з президентом "Інгульця" вибухнула граната

"Інгулець" попередній сезон завершив на 12 місці в УПЛ, на вісім очок випередивши команду із зони вильоту. Команда залишилася на другий сезон, хоча втратила свого найкращого форварда. Усі домашні матчі "Інгулець" грав у Кропивницькому.

Зараз ви читаєте новину «Ці руки багато крали – президент футбольного клубу зробив несподіване зізнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути