Ексклюзиви
середа, 30 червня 2021 11:08

Чи продовжить участь у Євро травмований Бєсєдін
6

Нападник збірної України Артем Бєсєдін, який зазнав пошкодження після грубого порушення правил із боку шведа Маркуса Даніельсона, не гратиме в наступних матчах Євро-2020.

Футболіст "Динамо" повернувся до Києва, повідомив помічник головного тренера Андрія Шевченка Олександр Шовковський в Instagram. Там Бєсєдін пройде обстеження, яке дасть змогу оцінити серйозність травми.

"На жаль, великі перемоги даються дорогою ціною! Ми не зможемо більше розраховувати на його допомогу в наступних матчах, хіба що на його підтримку. Але й вона буде нам додатковим стимулом! Сподіваємося, що минеться без сильних ушкоджень! Він вимушено залишає команду, щоб повернутися ще сильнішим", – написав Шовковський.

Фото: Reuters

Учора збірна України вперше в історії вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату Європи, обігравши Швецію з рахунком 2:1. Бєсєдін вийшов на заміну на початку овертайму й провів на полі менш як 10 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна вийшла у чвертьфінал Євро

У 1/4 фіналу Євро-2020 збірна України зіграє проти Англії. Матч відбудеться в Римі 3 липня. Початок гри о 22:00. В інших 1/4 фіналу між собою зіграють: Бельгія – Італія, Данія – Чехія, Швейцарія – Іспанія.

Зараз ви читаєте новину «Чи продовжить участь у Євро травмований Бєсєдін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути