середа, 28 березня 2012 10:51

Чудова п'ятірка: УЄФА назвав арбітрів на Євро-2012

Чудова п'ятірка: УЄФА назвав арбітрів на Євро-2012
УЄФА оголосив повний список арбітрів, які будуть працювати на Євро-2012 ФОТО: Sportsfile

УЄФА оголосив імена помічників і додаткових помічників арбітрів, які будуть працювати на Євро-2012 в Україні та Польщі цього літа.

Дванадцять головних рефері були відібрані Суддівським комітетом УЄФА в грудні минулого року. Рішення щодо помічників і додаткових помічників комітет прийняв після ретельного аналізу їхньої роботи в нещодавніх матчах клубних турнірів УЄФА.

На Євро-2012 працюватиме український арбітр - офіційно

Суддівська бригада складається з п'яти осіб з однієї країни: головний рефері, два помічники на лініях і два додаткові помічники за воротами. Всі вони мають категорію ФІФА. Крім того, для кожної бригади визначений третій додатковий помічник з тієї самої країни. У разі необхідності він буде готовий замінити будь-кого зі своїх колег.

Із 30 квітня по 3 травня у Варшаві відбудеться підготовчий семінар для рефері Євро-2012. Його відвідають 80 суддів: 12 бригад по шість чоловік, чотири четверті арбітри й чотири запасні четверті арбітри. В рамках семінару 2 травня всі судді пройдуть тест ФІФА з фізпідготовки, після чого будуть остаточно складені бригади з п'яти рефері.

На Євро-2012 головний арбітр заробить 5 тисяч євро за матч

Додаткові помічники суддів будуть працювати на Євро-2012 в рамках експерименту, дозволеного Міжнародною радою футбольних асоціацій. Додаткові помічники повинні перебувати на лицьовій лінії і допомагати головному арбітрові приймати правильні рішення, особливо у разі інцидентів в штрафному майданчику.

На Євро-2012 виступатимуть 16 збірних. Матчі пройдуть із 8 червня по 1 липня у восьми містах: Варшаві, Вроцлаві, Гданську й Познані (Польща), а також Донецьку, Києві, Львові та Харкові (Україна).

Зараз ви читаєте новину «Чудова п'ятірка: УЄФА назвав арбітрів на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути