середа, 21 липня 2010 12:49

Через смерть 15-річного біатлоніста закрили спортивну школу

Через смерть 15-річного біатлоніста закрили спортивну школу

Союз біатлоністів Росії (СБР) тимчасово призупинив роботу спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи в місті Лабитнангі у зв'язку із загибеллю 15-річного біатлоніста Іллі Істоміна, повідомляє "Інтерфакс". На зборі в Іжевську Істомін отримав кульове поранення в голову і в ніч на 16 липня помер.

Діяльність спортшколи в Лабитнангі припинена до з"ясування причин загибелі юного біатлоніста. Як розповів головний спеціаліст відділу спорту та підготовки олімпійського резерву департаменту з фізичної культури і спорту Ямало-Ненецького автономного округу Андрій Масане, робота спеціальної комісії, створеної для розслідування інциденту, повинна завершитися до 1 серпня.

Нещасний випадок стався вранці 14 липня в одній з житлових кімнат спорткомплексу в Іжевську. 15-річний партнер Істоміна, якого слідство називає Олександром С., з необережності вистрілив з біатлонної гвинтівки, і куля потрапила Істоміну в голову. Врятувати життя юного спортсмена не вдалося.

За словами Масанова, вихованці та тренери спортшколи в Лабитнангі, що приїхали на збір до Іжевськ, все ще знаходяться там. Винуватець смерті Істоміна також знаходиться в Іжевську, з ним працюють слідчі та психологи.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Через смерть 15-річного біатлоніста закрили спортивну школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути