Ексклюзиви
понеділок, 10 липня 2023 15:57

Чемпіонський бій Усик – Дюбуа: українець переміг британця у битві поглядів

Чемпіонський бій Усик – Дюбуа: українець переміг британця у битві поглядів
Чемпіонський поєдинок між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа відбудеться 26 серпня у Вроцлаві. Фото: колаж Championat

Чемпіон за версіями WBO, WBA, IBF та IBO Олександр Усик (20-0, 13 КО) зустрівся з регулярним чемпіоном за версіями Всесвітньої боксерської асоціації Даніелем Дюбуа (19-1, 18 КО).

Промоція бою розпочалася зі спільної пресконференції боксерів і традиційної битви поглядів. Про це повідомляє BT Sport Boxing.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Усик – Дюбуа: букмекери назвали фаворита

Боксери поспілкувалися з пресою і попозували для фотографів у межах підготовки до бою. Битва поглядів завершилася перемогою українця.

Олександр Усик провів попередній бій 20 серпня 2022 року та переміг у реванші одноголосним рішенням суддів Ентоні Джошуа. Українець також боксував з британцем у вересня 2021 року та відібрав у нього в Лондоні чемпіонські титули.

Даніель Дюбуа 12 червня 2022 року нокаутував Тревора Браяна зі США та відібрав у нього титул "регулярного" чемпіона світу WBA. У грудні минулого року він переміг технічним нокаутом Кевіна Лерену з ПАР та захистив пояс.

Чемпіонський поєдинок між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа відбудеться 26 серпня у Вроцлаві на Tarczynski Arena. Про це повідомив промоутер українського боксера Олександр Красюк.

Транслятором бою стане TNT Sports. Це буде перший бій PPV у 2023 році для компанії, яка раніше була відома під назвою BT Sport.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонський бій Усик – Дюбуа: українець переміг британця у битві поглядів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути