вівторок, 07 серпня 2007 14:31

Чемпіонку світу вигнали з команди за любов до плавця з іншої країни

Чемпіонка світу та олімпійська чемпіонка з плавання француженка Лора Маноду була звільнена зі своєї нової команди "Нуо-Ток".

Причиною конфлікту між плавчинею та тренером став роман з італійським чемпіоном Європи з плавання Лукою Маріном. Після встановлення близьких відносин Маноду залишила Францію та три місяці тому перебралась в Турин.

Керівництво французького плавання вважає , що тренування в Турині - не оптимальний варіант для підготовки до олімпійських ігор в Пекіні. Саме Лора є головною надією французького плавання на майбутній Олімпіаді.

Ситуація ще далека від вирішення, але побоювання тренерів поки що видаються марними. Декілька днів тому Маноду виграла дистанцію 100 метрів на спині на "Відкритому чемпіонаті Парижа".

Маноду - рекордсменка світу на дистанціях 200 і 400 метрів вільним стилем. Вона 7 разів вигравала чемпіонати Європи, три рази тріумфувала на чемпіонатах світу, завоювала три медалі (золоту, срібну і бронзову) на Олімпіаді-2004 Афінах.


Зараз ви читаєте новину «Чемпіонку світу вигнали з команди за любов до плавця з іншої країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути