Ексклюзиви
середа, 17 грудня 2008 10:53

Чемпіона Росії з боїв без правил звірськи застрелили

У вівторок був убитий чемпіон Росії з боїв без правил (панкратіон) Закір Лалашов. 23-річного спортсмена убили пострілом в голову поблизу Красноярська. Ця подія відбулася в місті Ачинське.

Тренер убитого спортсмена Азад Оразмурадов так описав цю подію: "в дворі його чекали знайомі, які приїхали з Абакана. Напевно, між ними виник конфлікт, що привело до вбивства мого підопічного. Найгірше те, що злочинці ще не затримані. Можливо, вони вже виїхали з Сибіру, а може бути і з Росії. У прокуратурі повідомили про те, що, не дивлячись на наявність підозрюваних, ще ніхто не арештований".

У свою чергу президент Федерації панкратіону Новосибірська, триразовий чемпіон світу Анатолій Меренков сказав: "Закір сидів в машині поряд з водієм. Людина, яка під"їхала ззаду на машині, вистрілила з пістолета йому в голову і в праву скроню. Після цього труп Закіра викинули на узбіччя дорогі".

Наголошується, що труп Лалашова був виявлений пізно. Дружина загиблого обдзвонила з метою пошуку лікарні і морги, і пізніше пізнала тіло свого чоловіка. Батьків спортсмена про його трагічну загибель повідомили пізніше, повідомляє apasport.az. В середу тіло Лалашова буде доставлено до Азербайджану.

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Чемпіона Росії з боїв без правил звірськи застрелили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути