Ексклюзиви
середа, 17 січня 2024 18:53

Чемпіон світу назвав фаворита поєдинку Ломаченко - Камбосос

Чемпіон світу назвав фаворита поєдинку Ломаченко - Камбосос
Чемпіон світу Теофімо Лопес назвав фаворита поєдинку Василь Ломаченко - Джордж Камбосос. Фото: boxingscene.com

Чемпіон світу за версією WBO в першій напівсередній вазі Теофімо Лопес висловився щодо майбутнього чемпіонського бою українця Василя Ломаченка та австралійця Джорджа Камбососа.

Американець, який раніше зустрічався з обома боксерами, вважає Ломаченка фаворитом майбутнього протистояння. Своїм прогнозом від поділися в інтерв'ю BoxingScene.

На його думку, Ломаченко не тільки зупинить Камбососа, а й змусить його того вечора виглядати любителем.

"Запам'ятайте мої слова: все інакше, коли ти зустрічаєшся з Ломаченком. Усе інакше. Потрібно вийти з ним на ринг, щоб випробувати це. Однак це здорово. Знаєте що? Повага Камбососу. Він зустрінеться з одним із найжорсткіших бійців у легкому дивізіоні, яким є Василь Ломаченко", - зазначив Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкомп'ютер визначив переможця бою Усик - Ф'юрі

Лопес чекає, що Ломаченко поб'є Камбососа.

"Знаєте, наскільки розлючений Ломаченко після того, як його переміг Девін Хейні, але йому не віддали титул абсолютного чемпіона? Цей хлопець, повернеться з подвоєною енергією. Він принесе в бокс те, чого навчився на війні, і це небезпечно. Ломаченко і так небезпечний боєць. Повірте мені, я це знаю. Я бився з ним, коли він був на піку", - наголосив Теофімо.

Він додав, що це хороший поворот подій.

"Ось що я можу сказати: Василь Ломаченко, я помщуся за тебе Хейні, а ти помстишся за мене Джорджу Камбососу. Ми зробимо це разом, брате. Не переживай, ми приборкаємо всіх цих хлопців у наших вагових категоріях", - сказав Лопес.

Поєдинок між колишніми чемпіонами у легкій вазі українцем Василем Ломаченком та австралійцем Джорджем Камбососом пройде 12 травня.

Титульний бій за звання чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) відбудеться в Австралії. Про це повідомляє NoSmokeBoxing із посиланням на ESPN.

Пояс IBF став вакантним після переходу Девіна Хейні в інший дивізіон. Американець став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі завдяки двом перемогам над Камбососом у 2022 році.

У травні торік він переміг і Ломаченка, а в грудні здобув титул WBC у першій напівсередній вазі.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу назвав фаворита поєдинку Ломаченко - Камбосос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути