четвер, 17 грудня 2015 17:09

"Челсі" відправив Моурінью у відставку
12

Фото: Reuters

Португалець Жозе Моурінью відправлений у відставку з посади головного тренера лондонського футбольного клубу "Челсі", повідомляє Бі-бі-сі.

Моурінью повернувся в "Челсі" влітку 2013 року, підписавши чотирирічний контракт. У перший сезон під керівництвом 52-річного фахівця "сині" посіли третє місце в чемпіонаті Англії, а в минулому сезоні стали переможцями турніру.

Старт нинішнього сезону вийшов для "Челсі" одним з найгірших в історії клубу. Після 16 турів лондонці, зазнавши дев`ять поразок, з 15 очками займають 16-е місце в турнірній таблиці, перебуваючи в одному балі від зони вильоту.

Після повернення в "Челсі" в 2013 році Моурінью також завоював Кубок англійської ліги, а всього під його керівництвом лондонці по три рази ставали чемпіонами та володарями Кубка ліги, а також по разу перемагали в Кубку і Суперкубку Англії.

Редактор BBC Ден Роун розповів деталі звільнення Моурінью.

"Кілька хвилин тому у Моурінью була зустріч з керівництвом клубу, на якій йому сказали, що настав кінець. Компенсації в розмірі 40 мільйонів, про яку говорилося раніше, не буде.

Він отримає суму, яка прочитується йому до кінця сезону - близько 12 мільйонів фунтів.

"Челсі" зіштовхнувся з важливим рішенням, і Абрамович повинен був його прийняти. Очевидного кандидата на заміну немає", - сказав Роун.

Пізніше "Челсі" офіційно оголосив про відставку Моурінью. Повідомляється, що угода розірвана за обопільною згодою.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" відправив Моурінью у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути