пʼятниця, 14 грудня 2012 13:38

"Челсі" не поспішає підписувати з Лемпардом новий контракт
5

Фото: ФОТО: Reuters

Півзахисник лондонського "Челсі" Френк Лемпард заявив, що клуб поки не запропонував йому новий контракт і він швидше за все залишить команду. Про це повідомляє видання The Guardian.

34-річний Лемпард розповів, що готовий був вести переговори про однорічну угоду, однак "Челсі" не робить ніяких кроків для того, щоб залишити футболіста.

Футболіст заявив, що не робить трагедії з того, що може залишити "Челсі". За його словами, він провів у команді гарний час. Лемпард також розповів, що не планує йти з футболу, відчуваючи в собі сили пограти на високому рівні два-три роки.

Інтерес до півзахисника проявляють кілька китайських команд, а також клуби Головної ліги сокера (MLS), зокрема, "Лос-Анджелес Гелаксі".

Лемпард перейшов у "Челсі" в 2001 році з "Вест Хема". Разом з лондонцями він тричі перемагав в чемпіонаті Англії, чотири рази ставав володарем національного кубка. У 2012 році Лемпард в складі лондонського клубу виграв Лігу чемпіонів.

The Guardian пише, що разом з Лемпардом "Челсі" також може залишити захисник Ешлі Коул, до якого приписують інтерес з боку французького ПСЖ.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" не поспішає підписувати з Лемпардом новий контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути