середа, 15 травня 2013 14:17

"Челсі" не може кожного року грати у фіналі Ліги чемпіонів" - Лемпард

"Челсі" не може кожного року грати у фіналі Ліги чемпіонів" - Лемпард
Британські ЗМІ повідомляють, що Лемпард залишиться у "Челсі" ще на один сезон ФОТО: peskomment.ru

Лондонський "Челсі" був розчарований вильотом з Ліги чемпіонів у Лігу Європи, але апетит до команди прийшов по ходу турніру. Про це журналістам на передматчевій прес-конференції розповів півзахисник "синіх" Френк Лемпард.

"Ми сконцентровані та налаштовані на фінал. Нам протистоятиме дуже хороша команда. Це футбол. Ми не можемо кожного року грати у фіналі Ліги чемпіонів.

Спочатку ми були розчаровані, тим що потрапили у Лігу Європи, але потім ми втягнулися і нам стало цікаво. Коли ми сьогодні приземлилися в Амстердамі, то зрозуміли, як це класно зіграти у фіналі. Для мене завтра буде особливий день.

Результат фіналу покаже наскільки цей сезон став успішним для "Челсі". Але я б не став говорити, що ми виступили краще, ніж від нас очікували.

Хто виграє Лігу чемпіонів. Я вважаю, що і "Баварія", і "Боруссія" цього сезону заслуговують на виграш трофею", - зазначив Лемпард.

Фінал Ліги Європи "Бенфіка" - "Челсі" пройде 15 травня о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція на каналі "2+2". Сайт "Gazeta.ua" вестиме онлайн трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" не може кожного року грати у фіналі Ліги чемпіонів" - Лемпард». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути