Ексклюзиви
середа, 14 березня 2018 20:11

"Челсі" - команда високого рівня. Але для плей-оф Ліги чемпіонів треба бути в оптимальній формі"

"Челсі" - команда високого рівня. Але для плей-оф Ліги чемпіонів треба бути в оптимальній формі"

Сьогодні – фініш 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Найцікавіший матч – "Барселона" - "Челсі". Три тижні тому в Лондоні команди зіграли – 1:1.

Челсі" вдома діяв дуже надійно в обороні, швидко переходив у контратаку. Найкращим у їх складі був Вілліан, який і відзначився голом. "Барселона" мало що показала, але зуміла використати чи не єдину помилку суперника.

Сьогодні гра почнеться за сприятливого для "Барселони" рахунку. Чи означає це, що тренер команди Ернесто Вальверде зіграє обережно?

- Цілком можливо, - каже журналіст Сергій Прудников, який спеціалізується на висвітленні іспанського футболу. – "Барселона під керівництвом Вальверде не схожу на романтично команду минулих часів. Вона не стане "розкриватися", діятиме від результату першого матчу. Шанси іспанців значно вище: у них є Мессі, а поле стадіону ширше, ніж у Лондоні. Це створить проблеми "Челсі".

Італійці завжди знають, що і як тактично протиставити сильнішому супернику у єврокубковому двобої

Його колега Сергій Бабарика, оглядач англійського футболу, погоджується:

- "Челсі" залишається командою високого рівня. Але у плей-офф ЛЧ треба бути в оптимальній формі. Її немає. Тому надія гостей – щільний захист, швидкі контратаки, влучний удар Вілліана.

- Звісно, фаворит сьогоднішнього матчу – Барселона, - каже журналіст Єгор Чечеринда. Він – прихильник англійської прем'єр-ліги. - По-перше - через фактор Едена Азара та Вілліана. Це дві світлі плями у складі "Челсі". Швидкі і технічні. Те, що треба на "Ноу Камп". По-друге , фактор Антоніо Конте. Італійці завжди знають, що і як тактично протиставити сильнішому супернику у єврокубковому двобої. Приклад - несподівана перемога "Ювентуса" над "Тоттенхемом. І перший поєдинок засвідчив: "Челсі" здатний протистояти "Барселоні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чисто норвезьке вбивство: "Челсі" і "Барселона" зіграли найдраматичніший матч між собою

Матч "Барселона" - "Челсі" розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" - команда високого рівня. Але для плей-оф Ліги чемпіонів треба бути в оптимальній формі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути