Ексклюзиви
субота, 31 серпня 2013 11:28

"Челсі" і "Баварія" похизувались трофеями на церемонії відкриття Суперкубка УЄФА
22

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Мюнхенська "Баварія" перемогла лондонський "Челсі" у матчі за Суперкубок УЄФА. Володар трофею визначився у серії пенальті. Поєдинок пройшов на стадіоні "Еден Арена" у Празі.

Стартовому свистку передувала яскрава церемонія відкриття. Вельми оригінально організатори назвали стартовий склад учасників. Хлопчики одягнені у форму "Челсі" і "Баварії" вибігали на поле і займали відповідну до свого прізвища позицію на полі.

Після цього власне і почалося театралізоване дійство. Спочатку на полі розгорнули велетенські логотипи Суперкубка УЄФА, "Баварії" і "Челсі". Трішки пізніше з-під полотен вийшли балерини у синіх та червоних "пачках", прикрашених повітряними кульками, які під час виступу злетіли в небо.

Команди вийшли на поле разом із своїми єврокубками. Капітан "Челсі" виніс кубок Ліги Європи, а капітан "Баварії" тримав у руках трофей Ліги чемпіонів. Ще на одному постаменті встановили Суперкубок УЄФА.

Відзначимо, що матч прийшов за повних трибун. За одними з воріт розташувалися фанати "Баварії". Вони були у червоному. Весь матч стояли і дуже активно вболівали — співали, плескали у долоні, скандували прізвища футболістів. На початку мюнхенці розгорнули плакат із завойованими "Баварією" трофеями.

З протилежного боку розташувалися прихильники "Челсі". Вони озброїлися прапорцями команди, але вболівали не так активно як їх візаві.

Завершилась церемонія відкриття гімном Суперкубка УЄФА, після чого команди розпочали гру.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" і "Баварія" похизувались трофеями на церемонії відкриття Суперкубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути