понеділок, 24 лютого 2014 20:39

"Це український феномен" — Федорчук похвалив ультрас

"Це український феномен" — Федорчук похвалив ультрас
prosport-ru.tsn.ua

Ультрас виявилися більш патріотичними та свідомими, ніж футболісти та тренери. Таку думку Gazeta.ua висловив тренер та експерт Олег Федорчук.

"Хочу висловити дуже теплі слова на адресу ультрас. Вони виявилися більш патріотичними та свідомими, ніж футболісти та тренери. Це для мене шок. З першого дня на Майдані я бачив вболівальників "Металіста", "Шахтаря", "Динамо", "Карпат", які були дуже активними.

Але я не помітив там жодного гравця чи тренера. Вони говорять про патріотизм, співають гімн по телевізору, але на Майдані я нікого не бачив. Через місяць ми дізнаємося, що вони всі там були. Для мене це дуже прикра ситуація.

Свого часу хорват Звонімір Бобан був на барикадах на передовій. Мохаммед Алі відмовився воювати у В'єтнамі. За це у нього відібрали всі звання. Арнольд Шварценеггер висловив солідарність з українцями. Наші футболісти мовчать. Як це називається?"

Нагадаємо, ультрас виступили з підтримкою Майдану і захищали людей від нападів "тітушок". Також лідери фанатських рухів оголосили про перемир'я.

"Це український феномен. У світі такого ще не було. Люди з вищою освітою стоять на барикадах. Люди зі знанням двох іноземних мов ходять зі щитами та дубинками. Це парадокс української революції.

Коли налагодиться життя, то футбол стане розвинутішим. В України величезний потенціал. Революція це показала."

Зараз ви читаєте новину «"Це український феномен" — Федорчук похвалив ультрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути