Ексклюзиви
неділя, 12 квітня 2020 08:53

Це було принизливо – власник "Спартака" прокоментував нову нафтову угоду Росії

Це було принизливо – власник "Спартака" прокоментував нову нафтову угоду Росії
Леонід Федун народився в Києві. Фото РІА Новості

Власник московського "Спартака" і віце-президент компанії "Лукойл" Леонід Федун висловився про укладання Росією угоди ОПЕК +, яка передбачає скорочення видобутку нафти. Відповідно до її умов, Росія знизить видобуток з 11,3 до 8,5 млн барелів на добу.

"Я б навів приклад Брестcкого миру, коли більшовики в 1918 році були змушені піти на угоду з Німеччиною, яка була принизливою і важкою", - цитує Федуна РБК.

Федун пояснив, що, якби угода з країнами ОПЕК не була укладена, через 40-45 днів всі нафтосховища світу виявилися б повністю заповнені. Росії, на його думку, довелося б зупинити свердловини через 30 або 40 днів і продавати нафту приблизно по $ 15-20 за барель. Укладання угоди повинно зберегти вартість на нафту в діапазоні $ 30-40 за барель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Україну мовчать – тренер "Уфи" помітив зміни в російській пропаганді

Брестський мир - договір від 3 березня 1918 року між РРФСР і Центральними державами, що дозволив Росії вийти з Першої світової війни. За умовами Брестського миру РРФСР зобов'язувалася не претендувати на Прибалтику і частину сучасної Білорусі, вивести війська з Фінляндії і України, визнати Українську народну республіку незалежною державою, вивести війська з території Османської імперії, прийняти режим торгівлі з Німецькою імперією від 1904 року, демобілізувати армію і роззброїти флот, припинити революційну пропаганду в Центральних державах та союзних їм державах.

Зараз ви читаєте новину «Це було принизливо – власник "Спартака" прокоментував нову нафтову угоду Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути