середа, 08 травня 2019 10:20

"Це було неможливо" – Юрген Клопп про перемогу "Ліверпуля"

"Це було неможливо" – Юрген Клопп про перемогу "Ліверпуля"
Тренер "Ліверпуля не вірив у диво"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував перемогу над "Барселоною" (4:0) і вихід у фінал Ліги чемпіонів.

"Це було занадто. Було приголомшливо. Якби мені сказали це перед грою, я б не повірив. Я говорив їм, що це неможливо. Ми грали проти, можливо, кращої команди в світі. Перемагати складно, але перемогти і не пропустити. Я не знаю, коли таке бувало. Це неймовірно.

Я бачив Джеймса Мілнера, що плакав на полі після матчу. Це означає так багато для всіх нас. Це найкраща фаза футболу. Це найважливіші речі в світі. Але створити таку емоційну атмосферу було дуже важливо. Вся справа у гравцях.

Поєднання потенціалу і хоробрості - це поєднання, якого я ніколи не бачив. Потрібно діяти дуже впевнено в такій грі. Оріджі та Шак грали не так багато. Видати таку гру - це чудово. Це показує, що в футболі все можливо. Це так приємно. Дуже приємно.

Нам потрібно було поставитися до цього серйозно. Але потрібно було залишатися зухвалими. Це було необхідно. "Барселона" добре захищається проти передбачуваних речей, але деколи треба діяти непередбачувано.

Останній гол? Я бачив, як м'яч влітає до воріт, але я не бачив кутового. Я не бачив, хто подавав кутовий. Бен Вудберн запитав: Що взагалі сталося?" - цитує Клоппа prosportua.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" знищує "Барселону" та виходить в фінал Ліги чемпіонів

"Ліверпуль" став третьою командою в історії Кубка чемпіонів, якій вдалося відігратися у півфіналі після розгромної поразки в першому матчі.

Зараз ви читаєте новину «"Це було неможливо" – Юрген Клопп про перемогу "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути