четвер, 16 серпня 2012 15:00

Чарр прийшов на прес-конференцію з двійником Віталія Кличка

Суперник Віталія Кличка сирієць Мануель Чарр організував в Кельні свою власну зустріч з представниками ЗМІ, обставивши її в шоу-манері.

Надихнув приклад Кличка, який прийшов на московську прес-конференцію з картонною копією суперника, Чарр також вирішив зкреативити.

Чарр скористався послугами російського боксера Євгена Орлова на прізвисько "Молекула з Пекла", який зображував Віталія Кличка.

Під музику AC/DС двійник вийшов до трибуни в шльопанцях, тренувальних штанях і боксерському халаті з насунутим на обличчя капюшоном. Чарр і уявний Кличко провели дуель поглядів, після чого двійник пішов.

Мануель Чарр нагадав присутнім, що має намір перемогти Віталія, щоб виконати свої мрії, а також обіцянку купити своїй матері вбудовану кухню.

"Я ніколи не був на підлозі рингу. Я, як пітбуль буду атакувати Кличка. Атака є найкращим захистом. Так, зараз я банкрут, але зовсім скоро моя ситуація зміниться. 8-го вересня я відправлю Віталія на пенсію".

Також Чарр відповів експертам, які не вірять у його перемогу (тобто - всім) словами Махатми Ганді, - "Спочатку вони ігнорують вас. Потім вони сміються над вами. Потім вони б'ються з вами. І нарешті ви перемагаєте їх".

Нагадаємо, що Чарр і Кличко вийдуть в ринг 8 вересня в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Чарр прийшов на прес-конференцію з двійником Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути