Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 17:21

Бюро ПФЛ виписало клубам чергові грошові штрафи

Рішенням чергового Бюро Професійної футбольної Ліги за порушення громадського порядку на стадіоні "Карпати" під час матчу 21-го туру "Карпати" - "Динамо" львівський клуб оштрафований на 4000 у.о, а київський - на 1000 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні "Чорноморець" під час матчу 21-го туру чемпіонату "Чорноморець" - "Закарпаття" одеський клуб оштрафований на 500 у.о.

Ще на 3000 доларів оштрафований "Чорноморець" за порушення громадського порядку на стадіоні під час матчу розіграшу 1/2 фіналу Кубка України з "Шахтарем".

За порушення громадського порядку на стадіоні "Динамо" під час матчу розіграшу 1/2 фіналу Кубка України "Динамо" - "Металург" Донецьк київський клуб оштрафований на 500 у.о.

Футболіста Батісту (ФК Харків), вилученого у матчі 22-го туру чемпіонату "Металург" Донецьк - "ФК Харків", відсторонено від участі у змаганнях на два матчі. В тій грі Батіста вдарив суперника ліктем в обличчя.

"Професійна футбольна Ліга"

Зараз ви читаєте новину «Бюро ПФЛ виписало клубам чергові грошові штрафи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути