пʼятниця, 20 листопада 2009 15:40

Бєлік переходить в "Арсенал" на правах оренди

Бєлік переходить в "Арсенал" на правах оренди

Головний тренер київського "Арсеналу" Олександр Заваров підтвердив інформацію про те, що в новому сезоні склад "канонірів" поповнить нападник дніпропетровського "Дніпра" Олексій Бєлік.

У столичній команді футболіст буде виступати на правах оренди. Із цього приводу між клубами вже відбулися попередні переговори.

"Бєлік прийде до нас у січні, коли розпочнеться зимовий етап підготовки до другої частини чемпіонату України, - цитує Заварова газета" Команда ". - Для нього це найкращий вихід із ситуації - у нас він зможе стабільно грати. Швидше за все, з ФК" Дніпро "ми оформимо договір оренди. З Дніпропетровська до нас прийшло багато футболістів, які чудово влилися в колектив, тому впевнений, що Бєлік також посилить" Арсенал ", тим більше що на адаптацію в нього буде достатньо часу".

"З самим Бєліком на цю тему я ще не говорив, але скоро збираюся зробити це, - додав Заваров. - Однак президент нашого клубу Вадим Рабинович уже поспілкувався з Бєліком, детально обговорив з ним усі питання. Знаю, що футболіст не проти спробувати свої сили в "Арсеналі".

Вже найближчим часом столичний клуб має намір викупити тренувальну базу ФК "Княжа" в Щасливому і додатково побудувати на її території кілька нових спортивних об"єктів.

Динамо Київ від Шурика за матеріалами "Команда"

Зараз ви читаєте новину «Бєлік переходить в "Арсенал" на правах оренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути