четвер, 12 липня 2007 19:12

Бушич перейшов до "Динамо" через дівчат

- Ми ведемо переговори щодо переходу в "Динамо" центрального захисника французького "Нансі" Папе Діакате. Але інформацію про його сьогоднішній приліт до Києва я підтвердити не можу, - каже кореспонденту "ГПУ" головний тренер київського "Динамо" Анатолій Дем"яненко, 49 років.

Ми стоїмо у коридорі динамівського клубного офісу. Щойно Дем"яненко провів прес-конфренцію, присвячену старту нового сезону. Але погодився окремо відповісти на три питання "ГПУ".

- Я задоволений селекцією, - стверджує тренер. - У це літнє міжсезоння вона була точковою. Взяли саме тих гравців, яких потрібно. У нападі проблем взагалі не повинно бути: якщо хтось знизить вимоги до себе, на його місце миттєво прийде інший. Не приховую: латвійський форвард Верпаковскис може перейти до іншого клубу. Вибір захисників теж маємо непоганий, але якщо буде ще один - не відмовлюся. 

З марокканцем Махдуфі, який був у нас на оглядинах, визначимося найближчим часом.

-Матузалем відмовляється грати за "Шахтар". Могли б уявити собі таку ситуацію в "Динамо"?

- Взагалі ситуацію з Матузалем коментувати не хотів би, це внутрішня справа "Шахтаря". Ніхто ні від чого не застрахований, але якщо у гравців є контракт, вони повинні його виконувати. Так, як це робить керівництво і "Динамо", про що знаю достеменно, і не сумніваюся, "Шахтаря".

Вас влаштує нічия у стартовому матчі чемпіонату в Донецьку?

- Я так скажу: "Динамо" у кожному матчі націлюється на перемогу.

За словами Дем"яненка, у Австрії на зборі команда попрацювала плідно. Ушкодження зазнав Ротань, але через кілька днів він уже тренуватиметься у основній групі. Довше "на лікарняному" перебуватимуть Мілевський та Юссуф.

Поруч з Дем"яненком сидять новачки "Динамо" - півзахисник Майкл з бразильського "Палмейрасу", колишній форвард французького "Ле Мана" гвінеєць Ісмаель Бангура та нападаючий хорватського "Хайдука" Томислав Бушич. Їх просять пояснити свій вибір на користь "Динамо".

Бангура відповідає, що хоче пригод з "Динамо" у Лізі чемпіонів, Майкла переконав перейти до лав чемпіона України співвітчизник Корреа, який з"явився у Києві рік тому. Бушич жартує:

- У Києві дуже красиві дівчата. Навіть шкодую, що невдовзі до мене приїде наречена.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Бушич перейшов до "Динамо" через дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути