Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2012 16:01

Буряка в "Олександрії" замінив чемпіон Азербайджану

Буряка в "Олександрії" замінив чемпіон Азербайджану
Андрій Купцов дебютував у рідному місті Фото надане прес-службою "Олександрії"

41-річний Андрій Купцов дебютував на посаді виконувача обов'язків головного тренера "Олександрії" у своєму рідному місті — Кривому Розі. Гості перемогли — 2:1.

"Тут я навчався грати у футбол, грав, - каже Андрій Сергійович після матчу з "Кривбасом". - Також тут я розпочав свою тренерську діяльність. У мене повірили, дали шанс. Я дуже старався, робив все від мене залежне, щоб вивести "Кривбас" на певний рівень – допомагав багатьом тренерам, працював у дублі, старався, щоб хлопці розвивалися. Зараз багато моїх вихованців грають у першій та других лігах. Валерій Федорчук - мій вихованець. Я працював з ним у дублі, зараз він грає за основний склад "Кривбаса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буряк залишив "Олександрію" - офіційно

Андрій Купцов народився у Кривому Розі 23 січня 1971 року. Як Gazeta.ua розповіли у прес-службі "Олександрії", тренер виступав на позиціях захисника, півзахисника за "Кривбас", донецькі "Шахтар" та "Металург", львівські "Карпати", запорізьке "Торпедо",  кременчуцький "Кремінь" та краснодарський "Колос" (перша ліга Росії). У складі "Шахтаря" виграв срібні нагороди  чемпіонату України. Кар'єру гравця завершив у 2001 році. Після цього став помічником головного тренера молодіжного складу "Кривбасу".

В Азербайджані працював старшим тренером бакинського "Інтера". У 2008 році команда виграла чемпіонат країни. Наступного року "Інтер" став срібним призером першості. Двічі грав у фіналі Кубка країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лежу в ліжку, з температурою" - Буряк

В "Олександрію" прийшов разом із Володимиром Шараном у лютому 2010 року. Вони товаришують. Купцов одружений, виховує двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Буряка в "Олександрії" замінив чемпіон Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути