середа, 08 серпня 2018 15:12

Буряк розповів, що гол "Динамо" "Славії" зарахували помилково

Буряк розповів, що гол "Динамо" "Славії" зарахували помилково
Леонід Буряк вказав, що "Динамо" забило з офсайду. Фото: persons-info.com

Легенда "Динамо" Леонід Буряк вважає, що гол киян у матчі зі "Славією" (1:1) не можна було зараховувати.

"Якщо відштовхуватися від стратегії двоматчевого протистояння, то "Динамо" зуміло здобути в Чехії хороший результат. Однак, гра киян залишає бажати кращого. У динамівців було багато браку.

І спека тут ні до чого. Чеські футболісти - фізично сильні й у боротьбі з ними дуже непросто домогтися прийнятного результату. У таку погоду теж потрібно вміти грати - фактично стоячи, без зайвих витрат енергії. Але для цього необхідно мати певний запас майстерності. Я думаю, тільки Олександр Хацкевич знає, чому так багато браку в діях його підопічних. Він уже давно, цей брак.

"Динамо" забило гол із триметрового офсайду. Просто боковий суддя не побачив атаку киян і помилився. Він запізнився з реакцією на дії киян, а Вербича взагалі не помітив. Асистент рефері повинен був дати відмашку, адже положення поза грою було очевидне, однак не зробив цього, бо елементарно не бачив епізоду.

Якщо на поле вилітає другий м'яч, арбітр зобов'язаний зупинити гру

Якщо на поле вилітає другий м'яч, арбітр зобов'язаний зупинити гру, прибрати з газону зайвий м'яч і тільки потім продовжити зустріч. Думаю, м'яч кинули на поле не вболівальники, а ті, хто подає м'ячі. Це - по-перше, а, по-друге, - це явна і груба помилка головного арбітра.

У моменті з пропущеним голом був чистий пенальті плюс фол останньої надії. Добре ще, що арбітр не вилучив Кендзьору. У цій зустрічі ми побачили два різні тайми в плані суддівства. До перерви воно було не найкращим і справедливим стосовно "Динамо", а в другому таймі - сприятливим для киян", - сказав Буряк Footboom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як українські ЗМІ відреагували на нічию "Динамо" зі "Славією"

У першому матчі зі "Славією" "Динамо" втратило перемогу на 90+5-й хвилині.

Зараз ви читаєте новину «Буряк розповів, що гол "Динамо" "Славії" зарахували помилково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути