пʼятниця, 21 вересня 2012 15:24

"Було завдання виграти" - Левандовскі, "Нічия - прийнятний результат" - Маркевич

"Було завдання виграти" - Левандовскі, "Нічия - прийнятний результат" - Маркевич
"Ми, звичайно, незадоволені, що не змогли забити" - Саша Левандовскі ФОТО: Reuters

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич поділився думкою про нічийний результат гри з "Байєром" у Леверкузені у першому турі групового етапу Ліги Європи. У цьому матчі, нагадаємо, рахунок не був відкритий, і тренерський штаб вважає цей результат прийнятним.

"Ми могли пропустити в другому таймі, але нічия з хорошою командою на виїзді - прийнятний результат. Є претензії до атакуючої ланки, оскільки в нападі ми зіграли дещо прісно. У "Байєра" були можливості забити, особливо в другому таймі, але ми непогано проявили себе в обороні.

"Байєр - одна з кращих команд Бундесліги, суперники не дали Тайсону і Крістальдо розбігтися. Упевнений, у Харкові з нашого боку буде зовсім інша гра", - сказав після матчу Маркевич в ефірі українського телеканалу "Футбол".

Тренер "Байєра" Саша Левандовскі оцінив нічийний результат гри в Леверкузені.

"Було завдання виграти. Після нічиєї ми вже не можемо на 100% говорити про хороший результат. Особливо щасливими в даний момент ми себе не відчуваємо. Можливо, наш настрій був би кращим, якщо б ми виграли з рахунком 1:0, але ми змушені задовольнитися нічиєї.

Ми, звичайно, незадоволені, що не змогли забити. Дуже шкода, ми втратили можливість забити гол. Втім, головне - зберегти стабільність. Ми повинні більше відчувати відповідальність, і команда повинна триматися завжди разом. Ми зобов'язані бути сконцентрованими, нам потрібно працювати з належною віддачею. Ті моменти, в яких ми повинні були поліпшити свою гру, ми обов'язково будемо намагатися виправити", - наводить післяматчевий вердикт фахівця прес-служба харківського клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Було завдання виграти" - Левандовскі, "Нічия - прийнятний результат" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути