субота, 20 серпня 2016 19:12

"Було важко йти проти сильного вітру" - "бронзові" каноїсти Олімпіади
9

Фото: olympicua

Українці Дмитро Янчук та Тарас Міщук стали бронзовими призерами Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро. Дует посів третє місце у веслуванні на каное на дистанції 1000 метрів.

"Сьогодні був сильний зустрічний вітер, а ми легкі, нам важко йти проти вітру. Наша тактика була звичайна - додавати на другій половині дистанції", - кажуть хлопці.

Спортсмени додають: "Медаллю задоволені, не дарма проробили таку велику роботу. Юрій Чебан надихнув нас своєю перемогою, хочеться повторювати його досягнення. Юра став нашим головним мотиватором. Це наша перша Олімпіада, дуже складним моментом було зібратися проти таких іменитих суперників і гарно виступити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Чебан плив до другого "золота" на Іграх

"Ми тут з 5 серпня й кожен раз, коли думали про самі змагання, з'являлося дуже велике хвилювання. А Юра нас так надихнув, що хвилювання зникло. Вийшли і в попередніх змаганнях, і сьогодні в бойовому настрої - зробили свою справу. Звичайно, ми мріяли про медаль, як кожний спортсмен. Був надзвичайно складний відбір. Всі суперники сильні і кожен мріє про медаль. Це – вершина нашої кар'єри, яка тільки починається. Ми дуже задоволені, неймовірна кількість емоцій!", - зізнаються вони.

В активі України вже дев'ять медалей - дві золотих, чотири срібних та три бронзових.

Зараз ви читаєте новину «"Було важко йти проти сильного вітру" - "бронзові" каноїсти Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути