понеділок, 21 жовтня 2013 18:32

Букмекери оцінили шанси збірної України пройти Францію

Букмекери оцінили шанси збірної України пройти Францію
Україна зіграє з Францією у стикових матчах ФОТО: AFP

У понеділок у Цюріху відбулося жеребкування плей-офф відбіркового турніру чемпіонату світу-2014. Збірна України зіграє з Францією 15 і 19 листопада, перший матч вдома.

Букмекерські контори вважають фаворитами французів. Коефіцієнт на вихід Франції на ЧС-2014 - від 1,25 до 1,33, на тріумф України - від 3,20 до 3,55.

Шанси: 26% -29 % на Україну, 71 % -74 % на Францію.

Президент федерації футболу Франції Ноель Ле Гре прокоментував результати жеребкування плей-офф.

"Це цікавий варіант. Подивимося, як складуться матчі, але результат жеребкування мені подобається. Україна не буде для Франції легким суперником, вони випереджають нас у рейтингу ФІФА. Українці стали сильнішими, але і збірна Франції прогресує", - сказав Ле Гре французьким журналістам.

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков після жеребкування заявив, що мета у нашої збірної одна - Бразилія.

"Нам у суперники дісталася збірна Франції. Команда, яка не потребує реклами. Тут слабких команд немає. Будь-яка збірна має все, щоб пройти далі. Маємо все для перемоги і ми.

Наша мета одна - Бразилія. Залишився найважливіший крок. Про рівень мотивації футболістів говорити зайве. Кожен з гравців розуміє відповідальність і мріє зіграти на чемпіонаті світу. Під керівництвом Михайла Фоменка збірна України набрала ще більшого авторитету в світі. І впевнений - це не межа," - каже Коньков.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери оцінили шанси збірної України пройти Францію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути