Ексклюзиви
середа, 28 грудня 2011 12:38

Буффон, Каннаваро і Гаттузо "засвітилися" у справі про договірні матчі

Буффон, Каннаваро і Гаттузо "засвітилися" у справі про договірні матчі

Імена ключових футболістів збірної Італії на переможному для неї чемпіонаті світу-2006 воротаря Джанлуїджі Буффона, захисника Фабіо Каннаваро і півзахисника Дженнаро Гаттузо фігурують в матеріалах розслідування про договірні матчі, повідомляють в середу місцеві ЗМІ.

Італійські газети посилаються на матеріали підслуханої розмови колишнього тренера воротарів "Равенни" Ніколи Сантоні, який є другом заарештованого минулого тижня колишнього капітана "Аталанти" Крістіано Доні, підозрюваного у проведенні в минулому році як мінімум трьох договірних зустрічей в рамках серії В.

У розмові з одним зі своїх знайомих Сантоні обговорює проведене на Апеннінах розслідування відносно договірних матчів, перші арешти за яким почалися в червні цього року, і згадує в ньому імена Буффона, Каннаваро, кращого футболіста світу-2006, і Гаттузо.

Крім появи на сторінках газет трьох відомих імен італійського футболу у зв'язку з гучним розслідуванням, місцеві ЗМІ в середу також повідомили, що під підозру слідчих можуть потрапити три гри, зіграні в рамках минулого чемпіонату серії А.

Про те, що результати матчів "Палермо" - "Барі", "Лаціо" - "Дженоа" і "Лечче" - "Лаціо" стали результатами певних домовленостей, заявив в ході допиту футболіст "П'яченци" Карло Джервазоні. За даними ЗМІ, він також назвав імена десятка гравців, залучених до організації "договорняків".

Зараз ви читаєте новину «Буффон, Каннаваро і Гаттузо "засвітилися" у справі про договірні матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути