неділя, 15 листопада 2009 14:34

Буффон і Касільяс зіграли по сотому матчу за свої збірні

Буффон і Касільяс зіграли по сотому матчу за свої збірні

Голкіпер збірної Італії і туринського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон провів сотий матч у складі "Скуадри адзурри" в товариському матчі проти збірної Нідерландів, який завершився внічию - 0:0.

В ювілейному матчі Буффон залишив свої ворота в недоторканності. Нагадаємо, що воротар міг і не відзначити цей ювілей, оскільки переніс грип незадовго до матчу.

Відзначимо також, що цього вечора в збірній Італії дебютували півзахисник "Ліворно" Антоніо Кандрева і Давиді Біондіні з "Кальярі".

Тим часом, воротар збірної Іспанії Ікер Касільяс теж провів сотий матч за головну команду країни. Після товариського матчу з Аргентиною (2:1) голкіпер заявив, що радий досягнутому особистому результату і успіху всієї команди.

"Я дуже задоволений цим матчем. Ми зіграли добре, і я дуже пишаюся досягнутим результатом. Всі люди, які були зі мною, сприяли цьому успіху. Втім, не хочу, щоб після цього матчу говорили про мене. Звичайно, відіграти 100 зустрічей за збірну це не так вже і просто. За цей час я подорослішав, став досвідченішим.

Грати з Аргентиною було нелегко, але ми чинили опір і боролися до кінця, щоб здобути перемогу в цій зустрічі", - сказав Касільяс в інтерв"ю TVE.

За матеріалами Sports.ru, Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «Буффон і Касільяс зіграли по сотому матчу за свої збірні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути