середа, 02 березня 2011 10:14

"Будівельник" вийшов у чвертьфінал Кубка Європи

"Будівельник" вийшов у чвертьфінал Кубка Європи

Київський "Будівельник" на виїзді з рахунком 63:61 обіграв німецький "Геттінген" у 6-му турі топ-16 Кубка Європи УЛЕБ (другий за престижністю клубний турнір Старого Світу) і вийшов у плей-офф турніру. "Будівельник" став першим українським клубом, що вийшов в 1 / 4 фіналу престижного європейського турніру.

В останньому турі українці могли і не перемагати, але за умови, що грецький "Аріс" поступиться французькому "Ле Ману". У паралельному матчі так і сталося - 78:73 на користь французів. У той же час кияни не стали сподіватися на суперників, і довели свій поєдинок до перемоги.

Таким чином, "Будівельник" вийшов в 1 / 4 фіналу з першого місця. Суперником киян в наступному раунді буде іспанський клуб "Кахасол". Матчі відбудуться 23 та 30 березня, пише Liga.net.

Геттінген - Будівельник - 61:63 (18:18, 11:11, 5:16, 27:18)

Геттінген: Мічем 6 + 4 передачі, Кулавік 9, Скотт 7 + 2 блок-шоти, Андерсон 13 + 5 підбирань, Бун 16 + 9 підбирань + 2 блок-шоти; Бейлі, Літтл 4 + 5 передач + 3 перехоплення, Дейл, Джордан 4.

Будівельник: Кіш 8 + 4 передачі, Забірченко 14, Морлі 9 + 9 підбирань + 4 передачі, Вілсон 5, Беттс 6; Яковлєв, Спенсер 9, Анісімов 7 + 4 втрати, Агафонов 3 + 6 підбирань + 2 блок-шота.

Повністю розклад чвертьфінальних пар виглядає так:

УНІКС - Казерта

Будівельник - Кахасол

Естудіантес - Цедевіта

Бенеттон - Геттінген

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" вийшов у чвертьфінал Кубка Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути