вівторок, 08 жовтня 2013 14:08

"Будемо налаштовувати себе на бій" - Ротань про матч з Польщею

"Будемо налаштовувати себе на бій" - Ротань про матч з Польщею
"Ця зустріч багато може вирішити" - Ротань ФОТО: sport-xl.net

У понеділок, 7 жовтня, національна збірна України розпочала підготовку до заключних матчів кваліфікації ЧС-2014 проти Польщі та Сан-Марино. У перший день збору футболісти переглянули відео поєдинку проти Англії. Команди зіграли внічию — 0:0.

"Ми проаналізували матч. Тренер вказав на наші помилки та позитивні моменти. Зрозуміло, що все це залишиться у колективі, - каже півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань перед відкритим тренуванням збірної на Конча-Заспі. - Все-таки у тому матчі більше позитиву. Не забувайте, що ми грали з грандом європейського футболу. Можна сказати, що у нас була рівна битва. Ніхто не хотів поступатися. Звідси і такий результат".

Наступний матч збірна України проведе 11 жовтня у Харкові.

"Готуємося до поляків у звичайному режимі. Будемо переглядати їх матчі і налаштовувати себе на бій. По-іншому цей поєдинок і не назвеш. Наша зустріч багато може вирішити. Ми це розуміємо.

Про тактику краще запитайте у тренерів. Ми граємо вдома при підтримці власних вболівальників. Потрібно думати про позитивний результат. Те що матч пройде при глядачах — це великий плюс для нас."

У неділю "Дніпро" і "Металіст" не змогли дограти матч через відсутність світла на "Дніпро-Арені". Поєдинок буде дограний, розпочинаючи з другого тайму.

"Зараз потрібно переключитися з клубних справ на збірну. У нас попереду важливий матч проти Польщі. Всі емоції того поєдинку залишилися на полі", - зазначив Ротань.

Зараз ви читаєте новину «"Будемо налаштовувати себе на бій" - Ротань про матч з Польщею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути