субота, 13 лютого 2010 17:23

Бубка і Марченко йдуть далі, Смирнов "зачохлив ракетку"

Бубка і Марченко йдуть далі, Смирнов "зачохлив ракетку"

Українські тенісистки Олена і Катерина Бондаренко стартують на престижному турнірі WTA серії Premier з призовим фондом 2 мільйони доларів Barclays Dubai Tennis Championship, що проходить у Дубаї, ОАЕ.

У першому раунді Катерина Бондаренко битиметься з Магдаленою Рибариковою із Словаччини, а Олена Бондаренко поміряється силами з німецькою тенісисткою Андреа Петковіч.

Тим часом, Сергій Бубка впевнено почав свої виступи в кваліфікації турніру ATP 250 у французькому Марселі (€ 512,750).

У стартовому раунді донеччанин у двох сетах переграв росіянина Євгена Кириллова - 6:2, 6:4.

У другому колі на українських любителів великої ракетки чекає поєдинок за участю Бубки і Івана Сергеєва. Переможець цього матчу вийде у фінал відбірного турніру.

Друга ракетка України Ілля Марченко вийшов у другий раунд кваліфікації турніру ATP 250 у Франції.

На старті відбірного турніру Марченко грав з 29-річним південноафриканцем Ріком Де Фостом, який знаходиться на 261 місці світового рейтингу.

Поєдинок для нашого представника, який тут сіяний під першим номером, вийшов дуже непростим. Для перемоги Іллі знадобилося провести всі три сети - 4:6, 6:3, 6:2. При чому в останній партії українець спочатку програвав (1:2), але далі не віддав суперникові жодного гейму.

За вихід у фінал відбору донеччанин посперечається з місцевим тенісистом Ніколя Махо, який перед цим обіграв голландця Ігора Сійслінга, - 6:4, 7:6(3).

Артем Смирнов закінчив свої виступи в одиночному розряді грунтового Челленджера в Танжері (Марокко) з призовим фондом $30.000.

У першому раунді кваліфікації Смирнов, 8-й номер посіву, в трьох сетах поступився представникові Південної Африки Фріцу Фольмарансу - 6:3, 4:6, 2:6.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Бубка і Марченко йдуть далі, Смирнов "зачохлив ракетку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути