понеділок, 23 лютого 2009 13:51

Бродячі собаки зірвали заїзд "Формули-1"

Бродячі собаки зірвали заїзд "Формули-1"

Напередодні в пресі з"явилися повідомлення про інцидент, який відбувся на автодромі "Сахір" у Бахрейні, де проводилися тести "Формули-1". На трасу вибігли дві бездомні собаки, через яких маршалам довелося вивісити червоні прапори та зупинити сесію на 10 хвилин.

Представник автодрому розповів кореспонденту агентства GMM, що тварин вдалося зловити та випустити за огорожу. Ця подія, яка на перший погляд здається незначним епізодом, насправді могла перетворитися на великі неприємності: так, минулого року в гонці Гран-прі Туреччини Gp2 Бруно Сенна збив на трасі собаку, і цей випадок став предметом розслідування комісії FIA.

Проте цього разу все обійшлося. Більш того, тепер керівництво автодрому "Сахір" в особі його офіційного представника Марка Хьюса взагалі спростовує інформацію про появу собак на трасі. "Вони були на території автодрому, але безпосередньо на самій трасі не з"являлися, - повідомив він в інтерв"ю місцевій газеті Gulf Daily News. - Собаки були помічені маршалами до того, як вибігли на трасу, але ми все-таки зупинили заїзди".

Собаки були помічені маршалами до того, як вибігли на трасу.

Хьюс закликав журналістів не проводити аналогій між цим випадком і неприємною історією на Гран-прі Туреччини, оскільки адміністрація автодрому в Бахрейні "серйозно відноситься до таких проблем і прагне їх не допускати".

"Навколо траси зведені спеціальні огорожі, і ми постійно стежимо за дикими тваринами: перевіряємо самі огорожі і периметр в цілому. Загалом навколо траси у нас розташована дуже хороша мережа комунікацій", - уточнив представник керівництва автодрому "Сахір".

GulfDailyNews, GMM, Правда.Ру

Зараз ви читаєте новину «Бродячі собаки зірвали заїзд "Формули-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути