Ексклюзиви
четвер, 16 липня 2009 11:13

Бразильський півзахисник їде на медогляд в "Динамо"

Бразильський півзахисник їде на медогляд в "Динамо"

Інформація бразильських ЗМІ про те, що лівий півзахисник "Корінтіанс" Марсело Олівейра близький до переходу в київське "Динамо", знаходить своє підтвердження і в Україні.


Так, за даними газети "Спорт-Експрес в Україні", 22-річний бразилець на днях пройде в Києві поглиблене медобстеження і підпише контракт з "Динамо". Трансферна вартість футболіста складе 3 мільйони євро.

Нагадаємо, ще до початку підготовки до сезону головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв заявив, що в період літнього міжсезоння команда посилиться двома виконавцями - в оборонній лінії і в лінії півзахисту. Захисником, про якого говорив тренер, став Леандро Алмейда, другим же новачком, судячи з усього, буде саме Олівейра.

Проте, на цьому літня трансферна кампанія "Динамо" може і не закінчитися. В зв"язку із травмою того ж Алмейди, який вибув, провівши в стані своєї нової команди всього декілька днів, "біло-блакитні" розглядають варіант із піврічною орендою іншого виконавця захисного плану.

Втім, враховуючи "виписку" з лазарету команди Газзаєва відразу трьох захисників - Несмачного, Мандзюка і Романчука, "Динамо" може і відмовитися від вищезазначеної оренди.

За матеріалами dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Бразильський півзахисник їде на медогляд в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути