Ексклюзиви
четвер, 15 липня 2010 13:50

Бразильський плеймейкер може перейти в "Металіст"

Бразильський плеймейкер може перейти в "Металіст"

Офіційний сайт бразильського клубу "Палмейрас" повідомив про трансфер свого гравця, атакуючого півзахисника Клейтона Шав"єра в харківський "Металіст".

27-річний футболіст виступав у складі "Палмейраса" з початку 2009 року, де провів 90 матчів і забив 16 голів. Раніше він виступав за "Інтернасьональ".

"Поки нічого не можна сказати точно щодо трансферу цього футболіста, - сказав у коментарі Gazeta.ua президент харківського клубу Олександр Ярославський. - Розмови з приводу придбання гравця на позицію плеймейкера мають місце, але ще не закінчені".

За словами Ярославського, переговори зараз йдуть відразу за декількома кандидатурами, і їх імена "щось говорять". Когось конкретно президент харків"ян не назвав.

"Поки це таємниця", - сказав він.

При цьому бос "Металіста" сам зацікавлений, щоб питання швидше було вирішено.

"Бажано б вже крапку поставити на цій покупці. Мені б хотілося, щоб це вчора прояснилося, але поки нічого не відбулося."

Нагадаємо, раніше гравцем харківського "Металіста" став аргентинський захисник Крістіан Вільягра. Також у міжсезоння в команду перейшли форвард Андрій Воробей і захисник Олександр Романчук, які в минулому сезоні грали за київський "Арсенал".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бразильський плеймейкер може перейти в "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути