вівторок, 20 серпня 2013 19:03

Бразильський лідер "Дніпра" попросив Коломойського відпустити його до дружини

Бразильський лідер "Дніпра" попросив Коломойського відпустити його до дружини
Джуліано далеко від батьківщини занудьгував по родині. фото: fcdnipro.ua

Один з провідних футболістів "Дніпра", бразильський півзахисник Джуліано звернувся до власника клубу Ігоря Коломойського з проханням прийняти пропозицію невідомого клубу і відпустити його до Бразилії, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на fcdnipro.com.

"Перш за все, хотів би подякувати Вам особисто і клуб в цілому за покладену на мене як футболіста довіра, за мій перехід сюди і за віру в мій професіоналізм. За ці більш ніж два з половиною роки я отримував привабливі з точки зору моєї кар'єри пропозиції з бразильських і зарубіжних команд, але я з повагою прийняв позицію клубу не продавати мене і продовжував професійно виконувати мої контрактні зобов'язання. Зараз же, за допомогою цього листа, кажу Вам, що мені б дуже хотілося, щоб Ви прийняли отриману клубом пропозицію, яка приваблива для мене і моєї сім'ї. Ми з моєю дружиною Андрессою чекаємо появи на світ нашої дочки Габріели, яка має народитися в листопаді, і нам хотілося б, щоб вона росла в інших умовах, оскільки моя дружина так і не звикла до України. Вона навіть залишилася в Бразилії, протягом усього цього відрізка сезону я абсолютно один і відчуваю себе нещасливим в даній ситуації", - йдеться в листі.

"Не можу сказати, що Україна - погане місце для життя, я навіть завів тут хороших друзів. Але, як я вже сказав, у моєї дружини виникли проблеми з адаптацією до нової мови та культури, що не може не відбиватися на моїй професійній віддачі, отже і я не можу себе відчувати повністю щасливим. Знаю, що це є частиною кар'єри професійного футболіста, але дана пропозиція насправді дуже хороша для мене, моєї родини і для клубу, який зможе виручити великі гроші, особливо враховуючи те, що я вже відпрацював більше половини мого контракту. Вважаю, що за той час, що я перебуваю в команді, я завжди вів себе як професіонал, приймаючи всі рішення клубу і викладаючись на тренуваннях і в іграх. Дуже хотів би, щоб при розгляді цієї пропозиції Ви врахували моє бажання і бажання моєї родини. Я дуже хочу піти Дякую за те, що Ви прочитали мій лист, і прошу Вас відгукнутися на моє прохання, відпустивши мене, щоб я йшов своєю дорогою і знову знайшов щастя з моєю родиною", - написав Джуліано.

Нагадаємо, Джуліано прийшов у "Дніпро" в 2011 році і став найдорожчим трансфером в історії команди. У складі дніпропетровців бразилець зіграв 69 матчів і забив 11 голів.

Зараз ви читаєте новину «Бразильський лідер "Дніпра" попросив Коломойського відпустити його до дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути