середа, 03 липня 2019 07:30

Бразилія впевнено переграла Аргентину

Бразилія впевнено переграла Аргентину
Мессі знову залишився без трофею

3 липня в Белу-Орізонті на стадіоні "Мінейрао" пройшов перший півфінальний поєдинок Кубка Америки 2019, в якому грали збірні Бразилії та Аргентини. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь господарів поля. Голи в складі бразильців забили Габріел Жезус і Фірміно.

Майже з перших хвилин матчу "пентакампеони" взяли гру під свій контроль. У середині першого тайму Дані Алвес філігранно обійшов кількох опонентів, віддав на хід Фірміно, а Боббі в свою чергу прострілив на Габріеля Жезуса - 1:0. Перший тайм повністю пройшов під контролем господарів турніру, незважаючи на те, що аргентинці створили більше небезпечних моментів. Так, Леандро Паредес зробив дальній постріл при рахунку 0:0, але м'яч пролетів вище воріт. Також була перекладина після навісу зі штрафного, але "альбіселеста" не зуміли заштовхати м'яч у сітку. Про це пише football.ua

Бразильці повністю перекрили опонентові всі зони для розвитку атак, а лідера команди Мессі одночасно опікувало відразу кілька гравців. Все, на що гості могли розраховувати, так це стандарти, з яких і були створені небезпечні моменти в першому таймі.

До м'яча підійшов Мессі, нагадавши про гол у півфіналі Ліги чемпіонів на Камп Ноу

На другий тайм аргентинці вийшли більш активними. Мессі почав отримувати трохи більше простору. На 66-й хвилині Лео вигриз м'яч в боротьбі і сам для себе створив момент, але гарматним ударом влучив у штангу. Атака не закінчилася, форвард "Барселони" знову підхопив м'яч і з гострого кута зробив простріл у воротарський, але Агуеро на нього не зреагував.

Трохи пізніше Аргентина заробила небезпечний штрафний біля воріт Аліссона. До м'яча підійшов Мессі, нагадавши про гол у півфіналі Ліги чемпіонів на Камп Ноу, однак сьогодні бразильський кіпер виграв цю дуель, зробивши шикарний сейв і спокійно діставши м'яч з "дев'ятки". До слова, воротар "Ліверпуля" поки не пропустив на турнірі жодного гола.

Поки Мессі намагався завести своїх партнерів по команді, Жезус видряпав м'яч у центрі поля, втік від декількох опонентів і викотив на Фірміно. Тому залишалося лише влучити у порожні ворота - 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аргентина перемогла Бразилію в скандальному матчі

У фіналі (7 липня, неділя, 23:00 по Києву) збірна Бразилії зіграє проти переможця другого півфінального поєдинку, в якому сьогодні вночі поміряються силами збірні Чилі і Перу.

Зараз ви читаєте новину «Бразилія впевнено переграла Аргентину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути