Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2020 11:07

Брати Суркіси подали позов на Порошенка в Лондонський суд

Брати Суркіси подали позов на Порошенка в Лондонський суд
Брати Суркіси подали позов на колишнього президента України Петра Порошенка через зрив продажу частини акції "1+1". Фото: з відкритих джерел

Власники "Динамо" Ігор і Григорій Суркіси подали позов проти колишнього президента України Петра Порошенка до Лондонського міжнародного арбітражного суду.

Суркіси вимагають компенсацію за невиконання п'ятим президентом України контракту про покупку 25% телеканалу "1+1", повідомляє ZN.UA.

Контрактом про купівлю-продаж було передбачено, що спірні випадки повинен розглядати Лондонський арбітраж. Позов уже подано, зареєстровано і прийнято судом. Протягом чотирьох місяців сторони повинні передати суду весь пакет документів, доказів і вимог, після чого, орієнтовно у травні 2020 року, відбудеться перше засідання.

За інформацією видання, 2015 року Суркіси погодилися продати Порошенко 25% каналу за $140 млн з розстрочкою на вісім років, але 2016 року ексглава держави передумав, попри укладення контракту про купівлю-продаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній гравець "Динамо" став агентом та влаштував свій перший трансфер


Поточного сезону "Динамо" посідає 2-гу сходинку в УПЛ, відстаючи від "Шахтаря" на 14 очок, та вже вилетіли з єврокубків.

Зараз ви читаєте новину «Брати Суркіси подали позов на Порошенка в Лондонський суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути