Ексклюзиви
середа, 18 березня 2009 20:25

Брандао може зіпсувати день народження "Аяксу"

Брандао може зіпсувати день народження "Аяксу"

Сьогодні, в свій 109-й день народження "Аякс" проведе матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА з "Марселем". Головний тренер клубу Марко ван Бастен розраховує, на подвійне свято у разі перемоги над французами, які виграли перший поєдинок з рахунком 2:1.

"Досягти успіху в цьому протистоянні буде дуже важко. Мало того що Марсель спочатку є фаворитами дуелі, так ще на виїзді вони набагато небезпечніші, ніж удома, - нарік ванн Бастен. - Суперникові прекрасно вдається швидко переходити з оборони в атаку, і нам необхідно бути дуже уважними, щоб зупинити прориви жвавих форвардів французів. Упевнений, це буде нелегко. У будь-якому випадку, нам треба забивати".

Нагадаємо, що матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА "Аякс" - "Марсель" відбудеться сьогодні о 21:45. Зіпсувати свято голландцям може екс-гірник Брандао, який є гравцем французької команди. 13 січня 2009 року "Шахтар" домовився з ФК "Олімпік" Марсель про трансфер футболіста за 6 млн євро. Окрім Марселя, на Брандао претендували бразильські клуби "Корінтіанс" і "Палмейрас", а також казанський "Рубін".

За матеріалами turnir.com.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Брандао може зіпсувати день народження "Аяксу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути