Ексклюзиви
пʼятниця, 08 квітня 2011 11:14

"Брагу" зобов'язані проходити" - Суркіс

"Брагу" зобов'язані проходити" - Суркіс

Після нічиєї з португальською "Брагою" у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував гру і висловив упевненість, що підопічним Юрія Сьоміна під силу добитися максимального результату і пройти в півфінал, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Брага" спочатку була готова грати на утримання рахунку, але після видалення Андрія Шевченка захотіла забити другий м'яч. Це зробити їй не вдалося, і це вже добре. Гра у відповідь буде важкою, позиційною. У нас завдання забити м'яч, адже вже є досвід проходження в наступну стадію після домашньої нічиї. Так було з "Валенсією", коли ми вдома зіграли 1:1, а на виїзді - 2:2. Якщо ми хочемо чогось досягти, цю команду повинні проходити", - сказав Ігор Суркіс, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Президент також залишився задоволений грою командою і вважає, що на результат вплинула видалення Андрія Шевченка.

"У першому таймі гра була хорошою, нам просто потрібно було реалізовувати свої моменти. Крім того, що ми забили м'яч у свої ворота, я не бачив нічого небезпечного біля наших воріт. Так, у цій команді грає багато бразильців, їм властива така манера гри . Португальці контролювали м'яч, намагалися відводити загрозу від своїх воріт. Але поки ми грали на граничних швидкостях, гадаю, могли б збільшити свою перевагу. Не вийшло, пропустили м'яч, але говорити про те, що ми зламалися, я б не став. Якби не вилучення Шевченка, думаю, у другому таймі ще один м'яч ми все-таки забили б", - підкреслив він.

Суркіс вважає, що шанси обох команд на вихід у півфінал 50 на 50.

"Те ж саме я сказав хлопцям у роздягальні після матчу. "Брага"- в'язка, мобільна команда, але ми її зобов'язані проходити. Після перемог над "Бешикташем" і "Манчестер Сіті" "Брага" нам "по зубах". Треба відкинути всі емоції і не реагувати на артистичні падіння суперника, на які "купився" суддя. Грати в свою гру і включити максимальні оберти. На виїзді в будь-якому випадку потрібно забивати. Якби ми виграли 1:0, могли б пропустити безглуздий гол, потім довелося б перебудовуватися. А так ми їдемо в Брагу і знаємо, що повинні забивати, і потім грати в залежності від рахунку", - сказав він.

Нагадаємо, перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи "Динамо" - "Брага" завершився вчора внічию 1:1. Гра у відповідь в Португалії відбудеться через тиждень.

Зараз ви читаєте новину «"Брагу" зобов'язані проходити" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути