Ексклюзиви
середа, 17 квітня 2013 09:22

Бостонський марафон відбудеться наступного року

Бостонський марафон відбудеться наступного року
Бостонський марафон входить до п'ятірки найпрестижніших у світі ФОТО: m.sport.obozrevatel.com

Легкоатлетичний Бостонський марафон відбудеться наступного року. Про це оголосили організатори традиційних змагань. Недалеко від фінішної межі марафону напередодні сталися вибухи.

"Бостонський марафон є давньою традицією і міцно увійшов в історію нашого співтовариства, - йдеться в заяві виконавчого директора Бостонської легкоатлетичної асоціації Томаса Грілка. - Ми зобов'язані продовжити цю традицію проведенням 118-го Бостонського марафону в 2014 році".

Таким чином, Бостонський марафон уникнув долі аналогічного змагання в Нью-Йорку, який в листопаді минулого року було скасовано через наслідки урагану "Сенді". Він лютував у Карибському басейні і Східному узбережжі США у жовтні. Цього року марафон у Нью-Йорку пройде 3 листопада.

Згідно з останніми даними, в результаті вибухів, що прогриміли в понеділок недалеко від фінішної межі знаменитого Бостонського марафону, загинули три людини, в тому числі восьмирічний хлопчик. Ще 176 осіб отримали поранення, стан 17 з них оцінюється як критичний.

Бостонський марафон є одним з найстаріших забігів і входить до п'ятірки найпрестижніших марафонів у світі. У 2013-му році він проводився вже 117-й раз, а для участі в змаганні зареєструвалися 26 639 спортсменів з 96-ти країн, у тому числі шість громадян України.

За даними офіційного сайту Бостонського марафону, всі наші співвітчизники успішно завершили дистанцію в 42 кілометри 295 метрів. Найкращий результат серед українців продемонстрував Андрій Оністрат з Києва, який завершив забіг 586-м.

Зараз ви читаєте новину «Бостонський марафон відбудеться наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути