вівторок, 25 лютого 2020 12:44

"Борги по клубу "Українські Отамани" досі не виплачено" - Шатернікова

"Борги по клубу "Українські Отамани" досі не виплачено" - Шатернікова
Після завершення кар'єри Аліна Шатернікова займається менеджерською справою у боксі. Фото: з відкритих джерел

Уславлена українська чемпіонка, а нині менеджер боксу Аліна Шатернікова заявила, що борги перед боксерами і менеджментом проєкту "Українські Отамани" за виступи в сезоні 2013/14 досі залишилися.

Шатернікова у сезоні 2013/14 працювала координатором домашніх матчів "Українських Отаманів".

"На сьогоднішній день борги не виплачено ані боксерам, ані менеджменту, ані підрядникам, які допомагали нам організовувати яскраві шоу. Соромно зізнатися, але один раз київський Палац спорту дозволив провести нам матч без передоплати - з вірою в те, що ми розрахуємося пізніше. Однак цього не сталося.

Члени команди "Українські Отамани" піднімали питання виплат на конференції ФБУ в Вінниці. Президент Федерації боксу України Володимир Продивус особисто обіцяв погасити ці заборгованості. Мовляв, виплатимо обов'язково. Але на цьому все і закінчилося. Боксери і менеджмент так і не побачили ні зарплати, ні призових. З підрядниками не розрахувалися за світло, звук, продакшн", - сказала Шатернікова у коментарі mixsport.pro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вайлдер активує пункт про реванш із Ф'юрі


"Українські Отамани" - українська команда, яка протягом трьох сезонів виступала у Світовий боксерській серії. У сезоні 2012/13 кольори "Українських Отаманів" захищали Василь Ломаченко, Олександр Усик, Олександр Гвоздик, Денис Берінчик, Дмитро Митрофанов, Віктор Вихрист. Команда дійшла до фіналу турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Борги по клубу "Українські Отамани" досі не виплачено" - Шатернікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути