Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2012 17:37

Борг ФК "Оболонь" склав 16 млн гривень

Борг ФК "Оболонь" склав 16 млн гривень

Борги київського ФК "Оболонь" на фініші осінньої частини Першої ліги досягли 16 мільйонів гривень

Про це розповів президент Професійної футбольної ліги (ПФЛ) Мілетій Бальчос. За його словами тільки заборгованість клубу по зарплатах футболістів склала близько 4 млн гривень.

ПФЛ вже направила лист в комісію з атестації клубів з тим, щоб зняти ФК "Оболонь" з весняної частини чемпіонату Першої ліги.

У свою чергу почесний президент "Оболоні" Олександр Слободян організовує новий футбольний клуб, який буде називатися "Оболонь-Бровар". Вже влітку, якщо клуб пройде атестацію, він зможе заявитися в Другу лігу.

Нагадаємо, ПАТ "Оболонь" відмовилося від спонсорування київського клубу. Протягом 15 років компанія була практично єдиним інвестором українського колективу. За цей час кияни досягли значних успіхів, піднявшись з другого дивізіону в Прем'єр-лігу, де провели 6 сезонів.

У сезоні 2010/2011, "Оболонь" стала першою командою в світі, яка змогла обіграти донецький "Шахтар" на "Донбас-Арені". Безпрограшна серія "гірників" тоді нараховувала 34 матчі з першої гри на цьому стадіоні.

Зараз ви читаєте новину «Борг ФК "Оболонь" склав 16 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути