Ексклюзиви
середа, 03 грудня 2008 14:36

Вболівальники "Томі" просять Путіна дати гроші на клуб

Уболівальники "Томі" передали в суспільну приймальню голови партії "Єдина Росія" Володимира Путіна лист з проханням допомогти знайти нові джерела фінансування команди в умовах фінансової кризи, повідомляє championat з посиланням на РІА "Новини".

Нагадаємо, що в минулому сезоні бюджет сибірського клубу складав більше 700 млн рублів. Причому велика частина цих коштів виділялася з обласного бюджету. А за попередньою інформацією, на 2009 рік область готова виділити команді лише 100 млн рублів.

"Ми пропонуємо, щоб невелика частина тих грошей, які заробляються силами нашої області, а поступають в компанії нафтовиків, газовиків, атомників, представників нафтохімічної галузі, могла бути направлена на підтримку і розвиток, а, можливо, і збереження головного сибірського футбольного клубу.

Крупний бізнес і промисловість, представлені в Томській області прибутковими компаніями "Роснафтою", "Газпромом", "Росатомом", "Газпромнафтою", "Транснафтою" вважають за краще фінансувати, що завгодно за межами області: від підтримки західних клубів до будівництва корпоративних курортів, але не розвивати соціально значущі для Томська проекти, у тому числі і здійснювати посильну підтримку великого футболу, який в 2009 році зміг би відсвяткувати свій 100-річний ювілей", - говориться в листі.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Томі" просять Путіна дати гроші на клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути