пʼятниця, 08 травня 2009 11:59

Уболівальники "Шахтаря" помстилися автобусу киян

Уболівальники "Шахтаря" помстилися автобусу киян
В четвер, 7 травня, в Донецьку після закінчення другого півфінального матчу Кубка УЄФА між місцевим "Шахтарем" та київським "Динамо" був атакований автобус уболівальників столичної команди, повідомляє корреспондент uaSport.net Аліна Абдуллаєва.

Після закінчення матчу міліція без пояснення причин довго не випускала фанів "Динамо" з сектора, в якому вони знаходилися під час зустрічі, коли ж киянам вдалося сісти в свій автобус, тут на них чекав інший неприємний сюрприз.

В транспорт уболівальників "Динамо" летіли камені та пляшки.

На виїзді зі стадіону в транспорт уболівальників "Динамо" полетіли камені та пляшки, внаслідок чого було розбито два вікна.

Відзначимо, що матч закінчився перемогою "Шахтаря" з рахунком 2:1, що забезпечило гірникам вихід у фінал розиграшу Кубка УЄФА.

Нагадаємо, що 30 квітня в Києві перед першим півфінальним матчем Кубка УЄФА між київським "Динамо" та донецьким "Шахтарем", невідомі також закидали автобус гірників камінням, проте тоді транспорт гостей не постраждав.

korrespondent.net, uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Шахтаря" помстилися автобусу киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути