середа, 04 квітня 2018 17:30

Бойкот КС-2018: Австралія закликала тричі подумати щодо поїздки в Росію

Бойкот КС-2018: Австралія закликала тричі подумати щодо поїздки в Росію
Росію ігнорують все більше країн.

Австралійський уряд випустив нові рекомендації для туристів, що виїжджають з країни. Вони стосуються уболівальників збірної Австралії, які збираються на Кубок світу-2018 в Росію.

"Через посилення політичної напруженості ви повинні знати про можливі антизахідні настрої або переслідування. Поки що уряд не має даних про будь-які труднощі для австралійців, які подорожують по Росії зараз. Потрібно уважно стежити за безпекою і прислухатися до порад. Залишайтеся осторонь від будь-яких демонстрацій і протестів, уникайте коментарів з приводу суспільно-політичних тем", - йдеться у заяві австралійського Кабміну.

Заступник прем'єр-міністра Австралії Майкл Маккормак порадив австралійцям зовсім переглянути свої плани. "Якщо у вас немає гострої необхідності їхати в Росію, то подумайте двічі, тричі, чи варто це робити", - зазначив Маккормак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допінг-скандал у Росії: гандболісток позбавили медалей чемпіонату Європи

У Росії вирішили зайвий раз перестрахуватися і наклали на свою національну команду низку антидопінгових заборон перед КС-2018.

"Гравці повинні пам'ятати, що вони відповідальні за все, що приймає їхній організм. Крім відмови від вживання ліків, зазначених у забороненому списку WADA, необхідно дотримуватись двох правил: не курити кальян і не пити екзотичні (трав'яні) чаї.

Кожен шостий препарат у звичайній аптеці заборонений для спортсмена", - нагадав Російський футбольний союз футболістам, аби тих не спіймали на допінгу під час ЧС-2018.

Зараз ви читаєте новину «Бойкот КС-2018: Австралія закликала тричі подумати щодо поїздки в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути